SeppoMononen Omnia mea mecum porto!

Mikko Paatero haluaisi lisää vakoilijoita ulkomaille

  • Toukokuussa 2008 kuvasin aggressiivisia suomiagentteja Buenos Aires–Uruguay lautalla. 2+1 'firman' vihreissä ja 10 avustajaa
    Toukokuussa 2008 kuvasin aggressiivisia suomiagentteja Buenos Aires–Uruguay lautalla. 2+1 'firman' vihreissä ja 10 avustajaa

Mikko Paatero haluaisi vakoilijoita (ja laajentaa kokaiinin tuontia…)  (HS Kotimaa 27.9.13.

 Viestini Puolustusvaliokunnan pj Jussi Niinistölle aiheesta on ilmeisesti joutunut 'hukkaan' kun mitään reaktiota ei ole kuulunut. Alle kopioin po. viestin, jos se näin 'löytyisi'! :-

Paateron lausumassa näkyy pyrkimys laajentaa huumeiden tuontimarkkinaa nykyisen sotilastiedustelun lisäksi siviilipuolen soppareilla. Vuosien kokemuksiin eri tahoilta näkemyksiäni huumetuonnista ja markkinoinnista taustatietoa on /www.litorina.org/ sivuillani, missä olenkin työskennellyt, asunut ja matkustellut.

Suomalaisiin ’vakoilijoihin’ olen törmännyt Etelä-Amerikassa alkaen 1970-luvulta komennuksella Boliviassa ja myöhemmin lomaillessani sukulaisissa, jossa suomiurkinnan agenttitroikka on aina ilmaantunut lähistölleni. Viimeksi toukokuussa 2008 valokuvasin heitä Buenos Aires – Colonia (Uruguay) lautalla. Aggressiiviseksi käyneessä seurueessa oli 2+1 agenttia 'firman' vihreissä t-paidoissa ja noin 10 avustajaa (kuva).

Koska valtion turvallisuus tältä suunnalta ei liene uhattuna, on tehtävä johtopäätös, että puolustusvoimien suomiagentit ovat täällä kokaiinituonnin logistiikkatehtävissä. Tuotannon keskus on Bolivia johon rajoittuvassa Chacon provinssissa on yli 500 salaista lentokenttää (La Nación-lehti) joiden kautta tavaran vienti kansainvälisille markkinoille tapahtuu Buenos Airesin kautta.

1970 luvulla kanadalaisen insinööritoimiston lähettämänä asuin useita vuosia Bolivian Cochabambassa, jossa vilisi huumeen hankinta-asiamiehiä; Suomalaisesta perinteestä kertoi kirjakaupan näyteikkunassa Talvisota-kirja (espanjaksi). Jopa Bolivian kansallishymni on - Finlandia!

Coranin vesivoimalaprojektin laaja alue sijaitsi Cochabamban Andeilla.  Siellä surmattiin Che Quevara, joka tuli tekemään vallankumousta väärään maahan. Virallisesta demokratiasta huolimatta Bolivia on yhtä fasistinen nyt kuin ennenkin. Ja kokapensaiden kasvualuetta. Ja, kokalehdet ovat kokaiinin raaka-ainetta.

Kuvauksia mm. suomalaisen huumetuonnin logistiikasta on sivuillani /www.litorina.org/id.119.html (Poliisin huumejuhlat Vaasassa) ja /www.litorina.org/ministerille, ja /vaasamafia/. Ym.

 

1.      Huumeita Floridasta /www.litorina.org/id35.html/

2.      Eliitti käki kuppaa kansaa /www.litorina.org/id144.html/.ym.

3.      Kekkosen perintöä /www.litorina.org/id109.html/

4.      Polttamaton pirtti /www.litorina.org/id116.html/, ja…

5.      Jäljitinsirut hampaissani /www.litorina.org/pics.html/ … ym.

 

Seppo Mononen, geologi FM

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat