SeppoMononen Omnia mea mecum porto!

@i-mediat.fi 'rehabilitoi' Ilkan päätoimttajan

  • TS -ryhmä Kauko Juhantalo, Matti Vanhanen (kesk)  Kalle Jokinnen (kok) Kuvasta puuttuu Ilkka Kanerva 8
    TS -ryhmä Kauko Juhantalo, Matti Vanhanen (kesk) Kalle Jokinnen (kok) Kuvasta puuttuu Ilkka Kanerva 8
  • Natsi-lääkediedettä: veristä soljunestettä uuttunut reikä kallossani on  umpeutunut 10+ vuodessa.
    Natsi-lääkediedettä: veristä soljunestettä uuttunut reikä kallossani on umpeutunut 10+ vuodessa.

 Valtaa rakastavat ovat kautta historian osoittaneet yhteiskuntajärjestyksen häiritsemisen pyrkimyksilleen käyttökelpoiseksi avuksi. Nykyaika suosii kattavaa pseudo tietoa (=todelta näyttävä valhe), mikä hiipien järkyttää kansan arvostelukykyä ja murtaa vähitellen yhteiskunnan eettistä selkärankaa. Pseudotiedolla valtaansa lujittavat poliittiset puolueet, ja tieteellisiä menetelmiä on kehitetty politiikan tueksi kuten Neuvostoliiton kommunismi/sosialismi ja natsi-Saksan kansalllissosialismi. 

Alistettavan kansan ‘kasvattamisessa’ tärkeitä ovat tiedotusvälineet. Arkisia päivälehtiä ei kiireinen lukija juuri kykene mieltämään kavalaksi aivopesuksi, joka ohittaa lukijan oman harkinnan, kuten Suomessa. Äskettäisenä sanan vapauden päivänä nähtiin aiheesta muunnelmia lehdistön vapaus teemasta kuin samasta media-lähteestä. Ajalle tyypillisesti Turun Sanomat (TS) huomioi Sanan vapautta 2017 mielenosoituksellisesti “palauttamalla lukematta tekstini Tulvasuojelu-puhallus Kyrönjoella”.

Kriittisessä arviossa nykysuomen ammattitoimittajatkin voivat osoittautua poliittisten natsi -ihanteiden levittäjiksi. Pitkän jännitteen (vuosikymmenten) suunnitelmassa näiden asema on KGB/UKK/huume mafian - vallankumouksen agentteina pseudo- ja trolli- kirjoittajina. Petollisissa lume hankkeissa on epätodellisia nimiä, kuten ”tulvasuojelu”, myös “turvallisuus” on suosittu trollisanastoissa (“turvalliset hinnat” jne). Ilkan luotto -pääkirjoitustoimittaja avaa kokonaan uusia teemoja paheksumalla kuntapoliiitikkoja demokraattisten vaaliliittojen perustamisesta ohi perinteisen keskustavallan.

Seinäjoella ilmestyvä päivälehti Ilkka, jota luen päivittäin, valaisee  ongelmaa esimerkiksi julkaisemalla kaksi asiatonta sivun kokoista pseudojuttua, joilla agenteille saatiin maksettua piilopalkkiota: Jämin lentoturma, jossa 24.4.2014 kuoli kahdeksan omatekoisen koneen maahansyöksyssä  Vastoin toimittajan lihavaa otsikkoa, syy ei ollut lentäjän vaan ‘toverillisen’ virkamiehen, joka kirjoitti laillisen todistuksen lentokelpoisuudesta lentokelvottomalle surmalaitteelle /www.litorina.org/vaarallinen_ilmailu.html/)

Toinen Ilkan pseudo-juttu  sekin “hurjalla” 96 pisteen otsikolla ja asiattomalla kuuden palstan valokuvalla: Myynnin edistämiseltä vaikuttaa teksti jossa toimittaja-agentti ylpeilee huume asiantuntemuksellaan väittäen amfetamiinejä käytetyn sota-aikana. Totuus lienee kuitenkin, että huume-amfetamiinit ovat nykyaikaisen teknokemian kehitystä. - Suomen kenttäarmeijan vartiomiehet pysyivät hereillä neljä vuotta kestäneen asemasodan aikana luonnontuotteena Boliviasta tuodun kokaiinin avulla. 

Puolustusvoimien tiedustelun ja sen operoimien puolisotilaallisten Maanpuolustuskurssiyhdistys ry. ja Lottajärjestöjen (kumpikin Pariisin 1947 rauhansopimuksen kieltämät) ym. salainen operaatio näyttää olevan kasvussa, mm. laajennus Miamiin (2014), vaikka juoksuhaudat ovat jo sortuneet ja kasvaneet närettä … no ainakin 70 vuotta?  

Uusia agentteja sitoutetaan kun elitistisen kokaiinin nuuskaaminen yleistyy; nuuskaajan voi paljastaa  äkillinen lihominen, kuten on nähty asuinpaikkakuntien kunnallisissa vuokratalo-yhtiöissä, kirjastoissa, terveyskeskuksissa, käyttämässäni uimahallissa ym. joihin strategiset verkostot on luotu. Kuten valokuvat todistavat, epäiltyihin voinee lukea kaksi Matti Vanhasen hallituksen nais-ministeriäkin.

 

Päätoimittaja rehabilitoitiin

 

Ilkka on Seinäjoella ilmestyvä maalaisliitto/keskustalainen päivälehti, jonka päätoimittaja Satu Takala joutui rehabilitoiduksi mielipidetoimittajaksi pari vuotta sitten. Totalitaarisille järjestöille tyypillisen ojentamisen syy selviää mielipidetoimittajaksi alennetun Takalan kolumnissa joka kritisoi natseja ja natsismia (Ilkka 15.4.2014, “Tarjolla ihanasti valkopestyä natsismia”). 

Takalan havaintoja täsmentää kunnallisvaalien aaton Ilkka, jossa tärkeä tehtävä uskottiin Lännen median (kok. mm Aamulehti toimittajalle, Nuotio) joka häikäilemättä rohkaisee äänestäjiä natsi-ihanteillaan.

Poliittinen valtakunnan tason suunnittelu tuottaa tavallisia kansalaisia alistavia ja maksuin kurjistavia varjoyrityksiä kuten Kyrönjoen tulvasuojelu, joka kymmeniä vuosia on syöpäläisenä kurittanut kunniallisia suomalaisia miljoonilla. Kiihkeän rakentamisen aikoihin myös Ilkka uutisoi ministeri Ole Norrbackin vierailua Seinäjoen Jokitoimistoon. Norrback järkyttyi näkemästään häikäilemättömästä puhalluksesta siinä määrin, että hankkiutui välittömästi pois Suomesta lähettilääksi ulkomaille.

Natsismi on kavala ja sitkeästi ihmisiä alistava aate, joka Pariisin rauhassa 1947 varmistettiin Euroopasta juurituksi. Kuitenkin se on elossa ja Suomessa varsin vahvistumassa. Sen uskolliset tyypillisellä ylpeydellä esittäytyvät korostetun tarkoituksella. Mielenkiintoinen yksityiskohta on Hitler-jugendin suosimat nahkashortsit, joista argentiinalaisen eläkeläisen ja vaasalaisen partiojohtajan ylpeys vetää vertoja ehkä vain  silmiinpistävän elegantisti pukeutuville Vaasan mafialle naisille. Vaasalainen nuorisokasvattaja-pariskunta oli tuttu kun opettajana asuin samassa kerrostalossa kaupungin työsuhdeasunnossa.

 

Ilkan perustaja Santeri Alkio oli rehti suomalainen

Santeri Alkio oli rehti kansalainen ja hyvän tekijä altruisti, joka ei tavoitellut omaa etua. Alkio perusti nuorisoseuroja edistämään ihmisten elämänlaatua sivistyksen keinoin erityisesti maaseudulla.  Tälle perustalle syntyi myös poliittinen puolue, Maalaisliitto, ja sen  aatteiden kannattajaksi päivälehti Ilkka. 

Alkio kuoli 1930, juuri ennen kuin Adolf Hitlerin natsien Alkiolle täysin vastakkaiset kavalat oivallukset alkoivat väkivalloin vyöryä Eurooppaan. Kulkutaudin tavoin natsismin karkeudet alkoivat syövyttää suomalaisessakin yhteiskunnassa orastanutta sivistystä. Erityisesti jäyhät ja mielen liikkeiltään hitaiksi sanotut pohjalaiset olivat tuolloin jo valmiiksi uskonnon aivopeseminä tylsistyneet ja valmiit innostumaan vieraista ihanteista. 

Tätä kirjoittaessa 23.5.2017 uutiset kertovat terrorista Manchesterissä. Haastatellut asiantuntijat tunnistavat iskussa uudenlaisen tekotavan: taitava suunnittelu ja räjähdysaineiden käyttö. Tehokas ja idearikas ovat laatusanoja jotka täsmäävät natseihin. Pahuuden järjestön perinteet, ehtymätön ilkeiden ideoiden varasto ja häikäilemätön kyvykkyys kansainvälisen verkoston käytössä ovat taattu ja koettu avu terrorijärjestölle.

Yli 50 vuotta on kokemusta ja kokeiluista saamani monipuoliset vammat pakotettuna natsi-lääketieteen uhrina. Yli-innokkaiden (=hyperaktiivisten) Suomen natsien tahattomat paljastukset tulevat ajoittain esille: Helsingin Sanomien artikkeli 26.3.2016 kuvaa natsi- Saksan häviön häämöttäessä lottajärjestön kätkettäväksi luovuttamia miljoonia ja niiden käyttöä yksityiskohtaisesti.  Rehabilitoinnin aiheuttanut artikkeli on samalla kiistämätön näyttö Takalan tietämykselle Suomen natseista. 

 

Seppo Mononen tutkija filosofian maisteri Ilmajoki /www.litorina.org/

 

Natsi lääketieteen Ihmiskokeita

 

Minulla on  kauan ollut sokeritauti, joka on lääkkeillä hallinnassa, enkä mm. ole koskaan elämässäni menettänyt tajuntaani missään olosuhteissa. Mainitsen tämän siksi, että Pärnun ihmiskokeen  järjestäjät korostetusti toistelivat sokeritautia kaatumisen syyksi. Heikkoutta aiheuttavia matalan verensokerin hypo-arvoja en ollut myöskään kokenut.

Huhtikuun 26 päivänä 2005 noin 17:30 paikallista aikaa olin palaamassa kotiin oltuani kaupungilla ja rannalla valokuvaamassa. Selässäni oli painava valokuvaustarvikkeita ja kameroita sisältävä reppu. Muutamaa tuntia aikaisemmin oli käynyt hammaslääkärillä Viking-nimisessä kylpylän hammaslääkärillä (Piret Puusep) Hänellä arvelen olleen kemiallista osuutta tulevien tapahtumien valmistelevien toimenpiteiden, hänen käyttämiensä puudutusaineiden, ehkä hypnoosin muodossa.

    Kaiteettomien betonisten ulkorappujen keskimmäisellä, ehkä kolmannella, askelmalla, tajuntani sammui. Hetkeä aikaisemmin olin kadulla nähnyt, silmiinpistävästä vaatetuksesta päätellen suomalaista, mies ja nainen, joista miehellä oli vaaleansininen, naisella kirkkaan punainen untuvatäytteinen, kiiltäväpintainen makkaratakki: suomalaisia asusteita.

    Seuraava havaintoni oli se kun makasin kylpyhuoneeni lattialla kivusta turtana ja liikuntakyvyttömänä. Kului kaksi vuorokautta ennen kuin pystyin ryömimään ulos kylpyhuoneesta. En kyennyt nousemaan edes pytylle asiointia varten, vaan pakosta laskin alleni. 

    Päivää myöhemmin, 27.4.05, kuulin ovikellon soivan, mutten kyennyt liikkumaan ovelle. 28.4 ovikello soi taas, ja ryömin kivusta ähkien ovelle. Kahvaan kurkottaminen oli erityisen vaikeaa. Kun vihdoin sain oven raolleen, näin  talonmiehen, joka kärsivällisesti odotteli minua. Hän toi pihamaalla hajallaan olleet tavarani. Näin sain myös mm. matkapuhelimen osat, joista kasaamani laite sentään toimi ja pääsin soittamaan hätänumeroon. 

    Jälkeen päin ajatellen on outoa, kuinka varusteeni oli repusta levinneet maahan; pikemminkin näytti sitä kuin ne olisi ihmiskäsi sirotellut kuin lavasteeksi näyttämään luonnollisen tapahtuman jäljiltä.

    Ambulanssi kiidätti minut Pärnun sairaalan ensiapuun, jossa sain kipua helpottavat ruiskeet. Tutkimuksista ensiavussa on liitteenä kahden lääkärin raportit. Kun muutama tunti oli kulunut, lääkäri - ilmeisesti saamansa ulkopuolisen ohjeen mukaan - kirjoitti joitakin reseptejä ja kysyi kuinka haluan mennä kotiin. Apuhoitaja soitti taksin.

    Vaikeudet palasivat todella kotona, kun injektioiden vaikutus loppui. En muista kuinka pääsin apteekkiin ostamaan kipulääkkeitä. Lite-Ace autoni oli pihassa parkissa, mutta en kuvitellutkaan pystyväni ajamaan, en edes yrittänyt kiivetä kulkuvälineeseeni. Se jäi toimettomaksi viikoiksi. Raahauduin läheiseen kauppaan ja apteekkiin, ja aina käytin taksia.

   Kivun lamauttamana ja toimintakyvyttömänä en kyennyt hahmottamaan järkevää toimintasuunnitelmaa. En tiennyt, mitä tehdä. Harhailin kaupungin eri kylpylöissä lääkärinapu mielessäni. Jossakin pääsin lääkärille ambulatorisena sen verran sisään, että sain raastavaan kipuuni injektioita. Ne helpottivat kuitenkin vain vähäksi aikaa. Kipulääkkeet tuntuivat tehottomilta.  Kivuliaasta tilastani johtuen en kyennyt hakeutumaan asianmukaiseen hoitoon.

Kipuja kesti noin kaksi vuotta, mutta selän ja hermoston vauriot jäivät pysyviksi asianmukaisen hoidon puutteessa. Olihan minulla vakuutus, mutta Eurooppalainen/Pohjolan vastaus oli tyrmäävä: Luuletko, että me maksaisimme sinut lepäilemään hoitoon! 

Myöhemmin Vaasasta toimitin Pohjolaan fysiatrian erikoislääkärin …. kattavan todistuksen: Ei edes vastausta. Edelleen kivusta vajaakuntoisena en kyennyt johdonmukaisesti puolustamaan oikeuksiani, ja asia jäi.

Muiden vammojen lisäksi pahoinpitelyn jälkeen totesin päälaessani reiän, josta vuosia tihkui solunestettä muodostaen pinnalle ruven. Hypotalamukseen kohdistuvan reiän epäilen tehdyn aivolisäkkeen manipuloimista varten. Aivolisäkkeen manipulointia epäilen syyksi tiettyjen elintoimintojeni pitkäaikaisiin negatiivisiin muutoksiin. Nykyään (10/2015) reiän kohdalla on punainen kovettunut pahkura (valokuva Katja Issakoff-Talala, TK lääkäri Ilmajoki)

Operaation jälkiseurantana sen suorittajat järjestivät minut sairaalaan. Aivojen kuivumissurkastumaa todettiin Taysin neuroklinikalla 11.4.2012/PNK (MRI kuvaus 8.3.12) aivojen atrofia, evl Liisa Pyysalo /pt; ”Myös, ontuu oikeaa polveaan”.

1 3.2.2014 MRI Seinäjoen Lääkäritalo (13.2.2014) “aivojen atrofisesti korostuva väljyys sekä sentraalisissa että kortikaalisissa liquortiloissa, myös pikkuaivojen ympärillä” (Simo Savijoki, radiologian erikoislääkäri)

Lääkärit joilta olen pahkurasta/reiästä tiedustellut, ovat olleet yksimielisen tietämättömiä. Ainoastaan parturini ensimmäisenä mainitsi reiästä. Arvelenkin että hän on ainoa ammattilainen joka ei ole sitoutunut maan kattavaan salaliittoon jonka keskeinen toimeenpanija näyttää olevan puolisotilaallinen Maanpuolustuskurssiyhdistys ry, Puolustusvoimien ym. ja pääministerin alaisena.   

 

 

 

Additional material attached, and /http://www.litorina.org/vaasanmafia/

About the chip installation in my teeth: /http://www.litorina.org/pics.html/

and /http://www.litorina.org/. 

 

*) Dr. Esa Mäkiniemi at the Seinäjoki hospital was in charge to detailed physiologic condition of my body; the mapped potential weaknesses that have since been used to pinpoint areas to induce pain and dysfunction by suggestion. This scheme appears still in use through to present, 2015, with increasingly paralysing impediments, chest pains in particular.

In addition to various prescription medications that since became available prescription free, one of more bizarre experiments tested on me conducted under Mäkiniemi at the Lappajärvi Health centre:  use of fish fat of salmon! 

Mäkiniemi also proposed a new experimental method to repair my violently broken column with a plastic construction developed at Oulu University. I declined.

Suggestio Ryhmä tilanteissa

At Ilmajoki Health Center I sought relief for an acute sinus condition 31.10.2013 requesting flushing of right sinus.

Dr. Antti Rutanen undertook the operation assisted by a nurse.

After received anaesthesia the doctor and a nurse entered the room to carry out the simple operation. With them a group of 6 or 7 of the personnel entered, as it seemed, to observe, for fun with no apparent operation-related function to test procedure.

Operation apparently failed. After applying medication described by Rutanen for few days, my condition grew worse, like in an attack of an allergy the nose was running constantly, and throat was sore. No immediately relief as by experience after unctions before. It appeared that the pharmacy had sold me wrong medication. Suspect installation of receptors in the nasal area.

   To obtain correct antibiotics, I went to emergency and explained my problem to attending Dr. Timo Kosonen, who promised to phone the proper prescription I could pick up at the pharmacy. Days passed with my condition but I had to return empty handed from the pharmacy Finally, my diabetes nurse prompted the prescription and I got pharmaceuticals. Kosonen, a senior physician at Ilmajoki health centre is a known free mason; so is the head of dentist dept, both are suspect of manipulation programs in which the health centre participates.

Pärnu, Eesti 26.4.2004 pahoinpitelyyn osallistui 10-15 maanpuolustusnaista joista joitakin tunnistin vaasalaisiksi. He olivat majoittuneet Soprus –nimisessä kylpylässä, kuten totesin käydessäni lääkärissä siellä, kipulääkeinjektiota hakiessani. Henkilöllisyydet voi olla mahdollista tarkistaa hotellin vierasarkistosta.

Buenos Aires – Colonia Argentiina/Uruguay. Toukokuu 2009 Suomi agentit ja avustajat Buenos Aires – Colonia Uruguay lautalla  (valokuva). Viisumin uusimiseksi jouduin käymään  Uruguayssa. Koko matkapäivän kärsin ahdistavaa kipua rinnassa. Lautalla suomalaisia asiamiehiä oli kolme (1+2), avustajia ehkä kymmenen. Lounastamme Colonian ravintolassa valvoi yksi lautalla kuvaamistani asiamiehistä (valokuva).

 La Plata, Buenos Aires, Argentiina, Optico Gordova, Uruguayn lautalta tunnistamani agentti naamioituna noin 10 avustajan tukemana järjesti minulle väärennetyt huimausta aiheuttavat silmälasit /vaasanmafia/.

PS. Suomi-agentteja Buenos Airesissa olen tavannut aikaisemminkin. Ilmeisesti he ovat välittämässä Boliviasta Chaco-provinssin kautta tulevaa kokaiinia. (mm. Vaasan poliisin huumejuhlat, ja kokaiinin nuuskaamisen oireet ’verkostossa’ kuten kunnallisissa, ja Vanhasen hallituksessa. joista toinen on nyt (9/2014) ilmoittanut vetäytyvänsä politiikasta, ’50 ikäisenä’.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat