SeppoMononen Omnia mea mecum porto!

Yle näyttää hallitsevan eliitin trollilta

Re A-studio 8/11/17: Juttu poikien ahdistelusta vaikutti poliittiselta trollilta, jonka motiivi voisi olla otsikon tekstini UudenSuomen verkossa, josta kopio alla. Trollaaja ehkä Puolustusvoimien verkkotiedustelu ja -häirintäyksikkö 'Samiwebsolutions' Tampereen Hatanpäältä/ ja/tai Pariisin rauhassa 1947 kielletyt: Maanpuolustuskurssiyhdistys/Lotta organisaatiot, ym. ;  


"Ilkeys surmasi 5 tyttöä EP:lla 1999

Syksyn pimeys ja kylmyys on masennuksen sesonkia. Vuodenajan ankeutta sietämään elämää ylläpitävää iloa ja rohkeutta voi saada kanssaihmisistä. Paha tilanne on jokaisella masentuneella, jonka elinympäristöä hallitsevat ilkeät viha-ihmiset.


Itsemurhan toimeenpaneva sysäys tulee siitä että masentunut ihminen uskottelee itselleen että näin on viisainta toimia. Yleinen tähän johtava syy on ympäristön ihmisten ilkeys. - Tuskin kukaan päätyy itsemurhaan rakastavassa ja inhimillisyyttä tukevassa - tai  edes välinpitämättömässä ympäristössä.


Maakuntien väen terveydellistä kuntoa selvitettiin tutkimuksella joku vuosi sitten. Erityisen ankeaksi todettiin tilanne Etelä-Pohjanmaan Järviseudun kunnissa. Nimenomaan Lappajärvi oli masentavan tilaston kärkipaikalla. Sydän- ja verisuonitaudit sekä sokeritauti olivat merkittävällä marginaalilla yleisimpiä ja itsemurhat oli kolmannella sijalla kuolinsyytilastossa.


Vietin jonkin aikaa tilastoykkösen kirkonkylässä, jossa ilkeys havainnollistuu konkreettisesti. Erään liiketalon edustalla oli kaksi punaiseksi maalattua betonista penkkirunkoa, joista istuinosat oli poistettu. Lankut oli poistettu siksi, kuten eräs paikkakuntalainen vierasta valisti, että penkeillä oli alkanut istuskella "epätoivottuja tyyppejä"! - Nyt niillä ei voinut istua kukaan.

Kuolema on äärimmäinen uupumus ja kuoleman lähestyessä elämän energia vähenee ja saavuttaa nolla-tason kuollessa. Täten väestönäytteen kuolintilastosta voidaan piirtää käyrä, joka osoittaa elinvoiman vaihtelut. Tein tällaisen tutkimuksen jossa 3010 kuolemantapausta arvioitiin eliniän suhteen jakaen otos kahteen ryhmään: näytteenä otos suomenkielisen Etelä-Pohjanmaan väestöstä ja toisaalta  verrokkina otos enemmistöltään ruotsinkielisen Pohjanmaan rannikkoseudun väestöstä. (Raportit verkossa: /www.litorina.org/exhaustion/ ja suomeksi /www.litorina.org/elinvoimasta/.

Oheislöydös tutkimastani vuoden 1999 kuolintilastosta oli, että alle 2-vuotiaina kuoli kummassakin ryhmässä kuusi vauvaa. 2-16-vuotiaina suomenkielisen näytteen tyttöjä kuoli viisi ja kaksi (2-6 v.) poikaa. Tytöistä kaksi kuoli 6-8 ikäisinä lapsina, ja kolme 10-12 ikäisenä esi-puberteetissä. Tyttöjen poikkeaviin kuolemiin saattaa liittyä epäilys nykyään puheenaiheeksi tullut  sukupuolinen väkivalta.  

Ei yhtäkään ruotsinkielisen näytteen tyttöä eikä poikaa kuollut ikäluokassa 2-16, =nolla kuolleisuus. Järkyttävien lukujen syiden pohtiminen ei kuulunut tämän tutkimuksen aiheeseen, mutta näyttää siltä kuin ilkeä yhteiskunta kiusaa hengiltä lapsiaan ja nuoriaan.  

Meillä aikuiset saattavat pitää omiakin lapsia  jotenkin vähempi arvoisina, kun vertaan muihin tuntemiini yhteiskuntiin. Kehittyneissä (=sivistyneissä) yhteiskunnissa lapset hyväksytään todellisina, lapsina. Teeskennellen ei lapsia kunnioiteta eikä toisaalta väheksytä, vaan rakastetaan (rakkaus=hyväksyä todellisena).

Vuosia olen opettanut satoja yläasteen nuoria, ja kokemuksella perustelen, että kaikki lapset ovat rakastettavia, älykkäitä ihmisiä, joista iän myötä sukeutuu aikuisia, yhteiskuntansa täysivaltaisia jäseniä.

Seppo Mononen Tutkija  filosofian maisteri /www.litorina.org/
60800 Ilmajoki  
 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Seppo Mononen

Suomenkielisen näytteen tyttöjen oudot kuolemat kun verrokkinäytteen tyttöjä ei kuollut lainkaan. Näyttää että Ilkeä vihayhteiskuntamme kiusaa tyttöjään hengiltä: - tämä oli tekstin sanoma,todellisuus jota "isänmaalliset"lotta-naiset ja muu eliitti yrittävät piilottaa kansalaisilta ja muiltakin ihmisiltä kaikin keinoin.

Toimituksen poiminnat